Love Nature s planou růží od Oriflame

03.11.2014 15:53

Patříte nezi ty co mají sucho pleť?  Právě toto potřebuje vaše pleť.

Problém: Máte rádi přírodní produkty a víte, že jsou to nejlepší pro vaši pokožku. Váš život je náročný a aktívní a spoléháte se na to, že se příroda postará o pohodlí a skvělý pocit vaší pleti.

Planá růže je oblíbenou složkou v péči o pleť, která nabízí skvělou pomoc. Pomáhá vyživit a udržet pleť krásnou.

Velmi užitečnou částí této rostliny jsou plody; do zlatova zbarvený olej získaný z těchto plodů má jedinečné účinky, které pleť zanechávají úžasně vyživenou a sametově jemnou.

Řada pleťové kosmetiky Love Nature od Oriflame nabízí inovativní výrobky, jakým je třeba pleťový olej, nyní velmi populární forma péče o pleť. Rozmazluje a zklidňuje pleť, obnovuje její přirozenou zářivost a zdravý vzhled.

Nezapomeňte vaší pleti dopřát kompletní péči, začínající čištěním, tonizací, přes aplikaci denního a nočního krému až po použití pleťového oleje.

Výrobky můžete zakoupit v našem E-shopu Oriflame

zdroj: Oriflame

Zpět
www Oriflame cz - aktuální katalog Oriflame 2024, registrace Oriflame cz, E-shop Oriflame cz, výrobky Oriflame cz, Wellness by Oriflame, přivýdělek s Oriflame cz. Toto nejsou oficiální stránky společnosti ORIFLAME CZECH REPUBLIC, spol. s r.o. Tyto stránky jsou osobními stránkami nezávislého kosmetického poradce Oriflame. Oficiální stránky společnosti naleznete na www.oriflame.cz.

Oriflame registrace

Připojit se k Oriflame

Oriflame katalog + registrace

Stát se novým členem Oriflame nyní

Aktuální katalog Oriflame

Registrace Oriflame zde

Oriflame stránky